Wednesday 14 November 2012

A peus freds botes blaves / blaue Stiefel für kalte Füße

REPTE 12: Ara que comença el fred, quan portem la baby en la motxilla li queden els peus fora, i aviat passarà també amb el foular. No és que li gelin (estem a Barcelona, no a la Sibèria), però la diferència de temperatura amb el cos és brutal. Anirien bé unes botes, amb dos requeriments: calentetes i que no siguin fàcils de treure perquè sinó les perdrem en dos dies.

Vaig decidir seguir aquest tutorial del blog "Dorothy was here", perquè m'agradava el disseny i semblava fàcil. Amb una variació, enlloc de la goma interior com ella proposa he fet dues opcions amb goma exterior:



  1. Amb una goma de carpeta. Es fa tot com al tutorial passant del pas de la goma i al final es cus un botó al costat a cada bota. Amb una goma de carpeta es fa un nus per a tenir una O i es col·loquen els dos finals rodejant el botó.
  2. Amb goma amb forats, fixada: Tornem a saltar-nos el pas de la goma del tutorial, i en el següent col·loquem una goma a la costura. "Oju" de posar-ne un a cada costat (jo me n'he adonat massa tard...no sé si es veu...). Al final posem un botó a cada bota allà on surt la goma i acabem la goma com més ens convingui. Jo he usat la mateixa tela de la sola per a fer el detall de la goma.
12
HERAUSFORDERUNG 12: Es ist inwischen kalt geworden und wenn ich das Baby in dem Rücksack oder Tragetuch trage, hat es die Füsse im Freien. Sie vereisen zwar nicht ein (wir sind schließlich in Barcelona, nicht Sibirien), aber der Temperaturunterschied zum restichen Körper ist riesig. Es wäre gut, Stifel zu habe, die zwei Bedingungen erfüllen: Sie müssen warm halten und schwierig auszuziehen sein.

Ich habe das Tutorial im blog "Dorothy was here"befolgt, aber einer Änderung vorgenommen: statt des inneren Gummis,  habe ich zwei Modelle mit äußerem Gummi gemacht.

  1. Gummibänder verwenden. wie die, mit denen man Heftmappen verschließt: Den Schritt 3 im Tutorial überspringen und am Ende einen Knopf an jeden Stiefel nähen. Dann einen Gummi mit der gewünchten Länge anknüpfen, um den Stiefel herumführen und über den Knopf stülpen.
  2. Mit fixiertem Gummi: Schritt 3 überspringen und im Schritt 4 die Gummis in die Naht nähen. Am Ende einen Knopf an jeden Stiefel nähen und die Gummiende verschönern, wie zum Beispiel mit dem Stoff der Sohle.

No comments:

Post a Comment